Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem za 4600,- 11,6 palcový v podstatě místo smartphonu jen tak na tahání s sebou do báglu na maily a net, jelikož smart má pro mne nepohodlné ovládání (mám velkou ruku a prsty), já raději klasickou klávesnici. Je lehounký, necelý 1kg, maká na běžné věci v poho, pochopitelně vzhledem k ceně a stylu používání počítám s životností 2-3 roky max a hlavně když ho ztratím nebo mi upadne, pár tisícovek mi netrhá žíly. Bacha, má jen 64GB SSD, ovšem lze pomocí M.2 slotu přidat další minimálně 128 GB SSD. Já ale raději používám jako úložiště microSD 64GB, protože kdyby se s kompem něco stalo nebo potřebuji data sjet na jiném kompu, není nic jednoduššího, než kartu vyjmout a použít jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.