Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s notebookem UMAX

Od: marcus67 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s notebookem značky UMAX, uvažuji o jeho koupě kvůli ceně, a tak bych se vás chtěl zeptat jestli stojí za to koupit notebook za 4500 nebo jestli je lepší koupit mnohem dražší.
Děkuji, za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hrozný shit, kup radši použitý z bazaru a za stejné peníze získáš mnohem větší výkon a hlavně kvalitnější displej a klávesnici.

jejda nestrašte, já myslel, že na kanclprace naprosto v pohodě

johnyhd
hodnocení

0x

Koupil jsem za 4600,- 11,6 palcový v podstatě místo smartphonu jen tak na tahání s sebou do báglu na maily a net, jelikož smart má pro mne nepohodlné ovládání (mám velkou ruku a prsty), já raději klasickou klávesnici. Je lehounký, necelý 1kg, maká na běžné věci v poho, pochopitelně vzhledem k ceně a stylu používání počítám s životností 2-3 roky max a hlavně když ho ztratím nebo mi upadne, pár tisícovek mi netrhá žíly. Bacha, má jen 64GB SSD, ovšem lze pomocí M.2 slotu přidat další minimálně 128 GB SSD. Já ale raději používám jako úložiště microSD 64GB, protože kdyby se s kompem něco stalo nebo potřebuji data sjet na jiném kompu, není nic jednoduššího, než kartu vyjmout a použít jinde.

bublaaa*
hodnocení

0x

Měl jsem jeden Umax střední třídy, celkem držák. Za mě zkušenost dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]