Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesun souboru na externí SD kartu

Od: boda® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Stále se mi nedaří přesunout stažené soubory na SD kartu vloženou v tv boxu A 5X Max 4/32 android 8.1

Pokud máte někdo tento tv box prosím o podrobný návod.Moc děkuji.

SD kartu box normálně vidí.I jiné SD karty přehraje.

Ale co stáhnu nemůžu přenést na externí SD kartu.

Jde o malé soubory.Kolem 2Gb

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já to mám tak, že ve správci souborů podržím na položce, kterou chci přesunout kurzor a vyjede mi roletka delete/copy/paste/rename takže vyberu copy a ve složce karty opakuji postup a vyberu paste. A to je celé. Akorát se to zeptá jestli chci proces sledovat nebo má proběhnout na pozadí.
Jináč.. 2GB už teda nepokládám za malý soubor. To už boxu chvíli trvá než to přepíše. To ale záleží na procesoru a ramkách.

hodnocení

0x

hotukdeals.com/...

You need to find the file - and hold down to button to select - then at the bottom of screen itll give options (delete/copy/etc) Najděte soubor - držte stlačený buton pro výběr - potom dole na obrazovce se nabídnou volby (výmaz/kopírovat/a jiné)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]