Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam doma dvd s hrou Mafia II special extended edition na PC. Kupoval jsem ji uz nevim kdy, dohral jsem to a na hru uz nesahl. Ted jsem ji nasel a rekl sem si, ze ji prodam, ale nemam k ni ten manualek s klicem(predpokladam, ze tam byl). Nejsem parmen, hrak sem tak pred 7 rokama, ted uz hraju leda tak raymana se synem na ps. Da se nejak kod ziskat? Nebo to muzu vyhodit![:-D :-D]()
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Jediná šance pro tebe je, pokud jsi se kdysi registroval, že bys mohl nový klíč sehnat od distributora.
Nedalo mi to a čtu, že instalace m2 byla vázána na registraci na Steam. Tudíž mas určitě hru někde registrovanou a přes to by se měl nechat klíč dohledat. Jenže před nástupem M3 na trh dvojku oficiálně vyprodávali za nějakých 250.- takže představa, že bys při prodeji dostal cenu, která by odůvodnila práci a čas který budeš pátrání po klíči věnovat, asi není založena na realitě.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]