Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Canon Pixma MP180 - Zkontrolovat inkoust

Od: fantomas007* odpovědí: 2 změna:

Mám tuto tiskárnu už 2 roky. Sem tam na ni něco vytisknu. Mám původní originální cartrige. Z ničeho nic, se mi rozsvítilo výstražné světýlko, které značí - že se musí odstranit nějaký problém, jinak je používání přístroje životu nebezpečné. Po zapnutí tiskárny se na displeji zobrazí hlášení "Zkontrolovat inkoust". Ale cartridg je v pořádku. Pokud zadám Tisk, na monitoru se objeví hlášení, že přístroj nemůže rozpoznat cartridg s černou barvou - buď, že je neoriginální, nebo je tam špatně vložena. Ale od minule se s ní nehýbalo, tak v tom problém taky není. Už jsem vyzkoušela kde, co. Je možné, pokud vím, že dlouho tisknout nebudu cartridge vyjmout, aby inkoustu po každém zapnutí neubýval? Ucpala se tisková hlava? Jde to nějak spravit? Je nějaká tiskárna, která umí, pokud např. je něco se zásobníky inkoustu také skenovat. Protože ta moje mě nenechá ani stáhnout fotky pomocí čtečky. Poraďte mi někdo nějakou dobrou tiskárnu. Děkuji moc moc za rady od těch kdo má dobré zkušenosti. Cena tak do 3.000 Kč.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dotaz*
hodnocení

0x

tisknu na černobílém laseru od HP LaserJet 1018; jede výborně

hodnocení

0x

Nová tiskárna se tu uz resila, doporucim ti treba tuhle: dvtech.shop.ekatalog.biz/...

pripadne tuhle co ma i lan, ale je drazsi: dvtech.shop.ekatalog.biz/...

a projdi si dalsi moznosti zde: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]