Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit parametr files?

Od: glomba® odpovědí: 6 změna:

Po poslední aktualizaci windows se mi něco zmršilo v nastavení účetního programu (doss). Nemohu účtovat, stále mi vyskakují nějaká okna a program padá. Bylo mi doporučeno, abych v C:windows/systém32 změnila parametr files na 250, ale nemohu parametr files najít, nemůže to být označeno nějak jinak? Díky za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

po aktualizaci bývá možnost vrátit předchozí stav, nebo použít bod obnovy před aktualizací, pokud se vytváří a není zakázán..

hodnocení

0x

"Bylo mi doporučeno, abych v C:windows/systém32 změnila parametr files..."

*sok* Kdo Vám to doporučil? Dotyčný Vás asi hodně nemá rád, že? Adresář "systém 32" je systémový a pokud nevíte naprosto bezpečně co děláte, doporučuju se mu obloukem vyhnout. Pravděpodobně byste nadělala víc škody, než užitku. Taky by se Vám už nemuselo povést vůbec Windows spustit.

hodnocení

0x

To se dělalo naposledy ve Windows XP (ve kterých naposledy fungoval DOS + snad ještě Vista...), které už ale drahnou dobu nemají aktualizace. Tak se ptám, co máte za windows?

To není pravda.

Jedu DOSovský účetní program ve W10 a nemám s ním problémy.

@satam: Zajímavé, tipoval bych tě, že to děláš ručně.

hodnocení

0x

O jaký účetní program se jedná? Parametr Files může jít změnit i přímo v tom programu, resp. s jeho pomocí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]