Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uloženo na FB

Od: sebod* odpovědí: 1 změna:

Hezký den všem. Prosím, je tady někdo, kdo si na FB dává některé příspěvky do "Uloženo"? Já to používám dost často, ale teď mám problém. Když si uložené příspěvky chci otevřít, tak vidím prvních 12, sroluju dolů, tam mám možnost kliknout na "zobrazit další". Jenže můžu se uklikat, na víc příspěvků mě to nepustí... Nesetkal jste se někdo s tím? Nevíte co s tím?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@sebod, také si ukládám odkazy. Momentálně mám v uloženo 99 příspěvků a mohu si prohlédnout všechny. Na pravé straně je malé okno, podívejte se, jestli tam máte zvoleno "vše". Je tam možnost volby, např. vše, odkazy, videa, příspěvky, místa, produkty..atd. Já tam mám "vše" a také se mi zobrazí všech 99 příspěvků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]