Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Źádám vás o pomoc, o znovunavrácení obsahu Skypových adres/mých účastníko- adresár. Obsah se vymazal po kliknutí na "Další informace" ze základní stránky Skype. Po tomto úkonu jsem se vôbec nemohl dostat do pôvodného stavu, který byl predtím, jelikož se veškerá data ztratila a musel jsem znovuobnovit co se mi povedlo na základe kodu Skype pres mobilní telefon. Co se povedlo znovuobnovit byl nový Skype bez mojich ztracených dat. Nikde jsem tyto kontakty nezachoval a prišel jsem o ne, jsou pro me velmi dôlezite. Dekuji za pomoc a za pochopení. Predem Vám dekuji za vaši pomoc, která urcite bude realizovatelná, nakolik jsem já data nevymazal.
S pozdravem, Vincent.
Taky nevím o co jde. Na NB je Skype (Wind.) stále aktualizováno, ale adresy se mi (zapaťpánbu) zatím drží. Ale pokud instaluji Skype na mobilu, i když se přihlásím na svou adresu (ať Skypovou, nebo e.mailovou, nebo i na číslo mobilu) tak se mi vždy ukáží pouze 2-3 adresy. Při kliknutí na kontakty se mi objeví pouze kontakty telefonu. Dříve bylo vše stejné jako na NB, jak u mobilu, tak i na tebletu (Androidy),nyní pouze pár adres. Ať dělám co dělám, (přeinstalace i varianty Skype z GooglPlay a pod.) všechny původní kontakty, které mám na NB (pod stejnou adresou), nyní na mobil a tablet nedostanu a nedostanu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.