Nejste přihlášen/a.
Pinnacle Studio Ultimate 19 - 23 - nejde space (přehrávání).
Dobrý den, pokud mám hlavní okno pohromadě, tak jde přehrávání klasicky myší a pomocí space nebo L.
Pokud ale dám přehrávač na druhý monitor, kde chci mít video na celou obrazovku, tak v přehrávači funguje zase myš a space a L a ostatní transportní funkce.
Ale problém je na časové ose, kde mám klipy pod sebou a upravuji je a posunuji. Tam také fungují všechny transportní funkce, ale pouze space a L nefunguje. Tudíž vždy musím přepnout na přehrávač abych mohl přehrávání zastavit buď myší, nebo pomocí space nebo L a pak zase zpátky na časovou osu pro úpravu klipů - a to je zatraceně nepraktické.
Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji Marek
Pinnacle, Pinnacle...asi dva roky zpět jsem s ním skončil. A to jsem ho měl od jeho počátku, co se prodávalo u nás(!). Ty jeho věčné pády, zastavování, pomalost...dopisování do Kanady, do Prahy s panem Pospíšelem (doporučuji jestli tam ještě je...). Adobe jsem koupil za asi 2 400,- (Adobe Premiere Elements...balení v DVD) a už jsem na něm udělal asi 25 videí (od 25 min do 1,30 hod) a ANI JEDNOU TO NESPADLO! Za mne konečně klid. Editace je trochou podobná Pinnacle, ale není to takové CIRKUSOVÉ (spousta zbytečných doplňků...). Za mne vyžívám "zelené plátno" (green screen), pro video OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.