Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AVG driver updater

Od: slavina odpovědí: 3 změna:

Mám na Win 7 AVG internet security a k němu AVG driver updater.

Pravidelně mi hlásí, že mám zastaralé některé ovladače - zatím to ignoruji - počítač zatím pracuje bez větších problémů.

Mám ty ovladače udržovat všechny aktuelní - protože některé výpisy jsou pro mě tzv. "španělská vesnice".

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ačkoli nemám nic proti AVG, musím prohlásit že všechny tyhle utility "driver update" jsou úplně zbytečné. Navíc kvůli ukončení podpory win7 ten software nemá možnost kontrolovat dostupnost nových driverů na Windows serveru a tím pádem bude touhle hláškou otravovat furt.
slavina
hodnocení

A na win 10 to by mělo smysl?

A jak je to s přidaným dalším hardwarem který může být od různých výrobců?

Win 7 a win 10 už v základu umí poznat nové zařízení v kompu a vyhledat ovladače automaticky. Pokud to neudělají bývá řešení často na stránce výrobce základní desky v sekci dovnload. Jediné na co jsou dobré tyhle vyhledávací utilitky jsou chybějící *.dll knihovny které se občas objeví jako chyba a musí se ručně stáhnout a instalovat do složky system32 nebo system64 ale když si dokážeš najít samotné potřebné dll tak, tak už pak najdeš lehce i návod kam s ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]