Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který je lepší prohlížeč

Od: slavo® odpovědí: 22 změna:

Doma se nemůžeme shodnout zda je lepší mozilla firexox a nebo google chrom.

A jaký je váš oblíbený?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Lepší v čem? Každej prohlížeč má něco do sebe.
Pro mě je nejlepší už mnoho let Opera.

hodnocení

3x

Podle této osm let staré bakalářské práce vede Chrome. Testy jsou pod kapitolou 4 na stránce 17 (PDF) respektive 11 (tisk).

Nejpoužívanější na světe je rovněž Chrome. Na všech platformách má podíl přes 60%.

Tolik objektivně.

K objektivitě je třeba dodat, že Chrome vede hlavně bezkonkurenčně ve shromažďování dat o uživateli. Je to největší bonzák. Navíc ta práce je z doby, kdy ještě Opera měla vlastní jádro. Dneska používá stejné jádro jako Chrome a navíc poskytuje zdarma VPN krytí které je jinde placené,blokování reklam a snižování datové náročnosti. Když už Chrome, pak Chromium které údajně bonzování chromu omezuje.
Chtělo by se mi říct.. Nic není staršího než zprávy ze včerejších novin / přeneseně.. Nic není staršího než 8 let staré testy prohlížečů.

Aha. Takže ohledně sběru informací v jiných prohlížečích to srozumění o cookies není, jo? Informace sbírá dnes kdejaký subjekt, pomalu i hajzlbába na nádraží.

joudic*
@ernie doufam ze v te bakalarske studii zkusil prohlizec zatizit, tzn. napr otevrit 300-1000 panelu ve 4 oknech... pri zatezi se vidi co je trakar a co bmw :) Nehlede na to ze v chrome se ani neda otevrit vic nez 50 tabu, pak uz neni videt co kde je a zbytek nad urcity pocet pada mimo obrazovku.. chrome je pro lidi typu seznam.cz, respektive jeden panel - max 10. Poctivy power research se v chrome udelat neda, nekdy se do toho pustim a zahy lituju, ze jsem idiot, ze to delam v okne chromu.

hodnocení

2x

Oblibeny je Firefox a Safari.

gordon
hodnocení

1x

Opera, presel sem na ni kdyz mi zacal zpomalovact pocitac pri prilis mnoho otevrenych zalozkach ve firefoxu + blokuje reklamy na youtube a jinde-- rychlejsi a pohodlnejsi mi prijde. pouzivam uz asi 2+ let

ra20z*
hodnocení

1x
Na PC mám Firefox s doinstalovanými doplňky pro blokování reklam. Na Youtube se dívám na videa bez reklam.
Na mobilu mám Bromite, ten reklamy blokuje docela dobře, proto ho nenajdete v obchodě play.

hm*
hodnocení

1x

Kdybych si musel vybrat z těchto dvou, tak Firefox. Nebezpečného šmíráka nechci.

Já používám SeaMonkey.

berger*
hodnocení

0x

*smich*,tak teď jsem zvědav,jestli Vám pomůžu. U mně - podle rychlosti - Chrome,Opera,Firefox,Maxthlon. Jenže - Poraďte mi dělá na chromu a opeře potíže,stream nejede na opeře,chromu a ff,Seznam.cz slušně funguje pouze na MX5. Jenže MX5 je zoufale pomalý...*nevi*

Poradte jede na chromu úplně normálně a bez potíží. Problém bude v interface mezi židlí a klávesnicí.

Všechno z jmenovaných mi v Opeře funguje naprosto bez problému.
berger*

Ernie,nikoliv. Kde je problém,vím,proto jsem psal "u mně". Problém u mně je v OS,jedu na XP.

berger: Tak to ale není vinou prohlížeče, že...

berger*

Ernie,souhlasím,prohlížeč neviním. Mmchdm,mám pocit,že tazatel jede na sedmičkách,takže asi podobné problémy lze brzo očekávat...:-D

hodnocení

0x

Já používám mnoho let Google Chrome. Jiný nepotřebuji.

joudic*
hodnocení

0x
opera je svizna, ale moc ji nepouzivam, firefox(57.0 waterfox) zvlada i 800-1000 otevrenych panelu jak nic a zabira max 1500MB RAM a pouzivam ho k praci, Chrome pouzivam vicemene na facebook, clanky, streamy a picoviny atd, tzn par oken a panelu a klidne si sezere 4GB ram
normalguy
Zdvojnásobil jsem si ramky na 16 GB a paměť neřeším, taky řešení ne? Když mám otevřený Chrom se záložka a hraju při tom csgo, mám pořád 13 GB volných

joudic*
jsou profese, kde 16GB je sotva unosne minimum a kdyz si chrome zere 6gb kvuli par panelu (a cca 1gb vram) a ostatni sluzby a programy a win okolo 2, tak uz si clovek neskrtne... a protoze mam velmi drahe rychle pameti s clk 9, upgrade na 32gb by me stalo jako nova graficka karta

hodnocení

0x

Čistě subjektivně... používám oba Vámi uvedené.

Doma mám Firefox, protože jsem na něj zvyklý a používám ho léta. V práci jsem si kdysi nainstaloval Chrome, abych ho vyzkoušel a už mi tam zůstal.

hodnocení

0x

Momentálně mám na liště 6 prohlížečú a v podstatě je používám všechny. Každý je v něčem fajn a v něčem na houby.

karel556*
hodnocení

0x

Používám už léta Operu, spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]