K objektivitě je třeba dodat, že Chrome vede hlavně bezkonkurenčně ve shromažďování dat o uživateli. Je to největší bonzák. Navíc ta práce je z doby, kdy ještě Opera měla vlastní jádro. Dneska používá stejné jádro jako Chrome a navíc poskytuje zdarma VPN krytí které je jinde placené,blokování reklam a snižování datové náročnosti. Když už Chrome, pak Chromium které údajně bonzování chromu omezuje. Chtělo by se mi říct.. Nic není staršího než zprávy ze včerejších novin / přeneseně.. Nic není staršího než 8 let staré testy prohlížečů.
Aha. Takže ohledně sběru informací v jiných prohlížečích to srozumění o cookies není, jo? Informace sbírá dnes kdejaký subjekt, pomalu i hajzlbába na nádraží.
joudic*
@ernie doufam ze v te bakalarske studii zkusil prohlizec zatizit, tzn. napr otevrit 300-1000 panelu ve 4 oknech... pri zatezi se vidi co je trakar a co bmw Nehlede na to ze v chrome se ani neda otevrit vic nez 50 tabu, pak uz neni videt co kde je a zbytek nad urcity pocet pada mimo obrazovku.. chrome je pro lidi typu seznam.cz, respektive jeden panel - max 10. Poctivy power research se v chrome udelat neda, nekdy se do toho pustim a zahy lituju, ze jsem idiot, ze to delam v okne chromu.
Opera, presel sem na ni kdyz mi zacal zpomalovact pocitac pri prilis mnoho otevrenych zalozkach ve firefoxu + blokuje reklamy na youtube a jinde-- rychlejsi a pohodlnejsi mi prijde. pouzivam uz asi 2+ let
Na PC mám Firefox s doinstalovanými doplňky pro blokování reklam. Na Youtube se dívám na videa bez reklam. Na mobilu mám Bromite, ten reklamy blokuje docela dobře, proto ho nenajdete v obchodě play.
,tak teď jsem zvědav,jestli Vám pomůžu. U mně - podle rychlosti - Chrome,Opera,Firefox,Maxthlon. Jenže - Poraďte mi dělá na chromu a opeře potíže,stream nejede na opeře,chromu a ff,Seznam.cz slušně funguje pouze na MX5. Jenže MX5 je zoufale pomalý...
opera je svizna, ale moc ji nepouzivam, firefox(57.0 waterfox) zvlada i 800-1000 otevrenych panelu jak nic a zabira max 1500MB RAM a pouzivam ho k praci, Chrome pouzivam vicemene na facebook, clanky, streamy a picoviny atd, tzn par oken a panelu a klidne si sezere 4GB ram
normalguy
Zdvojnásobil jsem si ramky na 16 GB a paměť neřeším, taky řešení ne? Když mám otevřený Chrom se záložka a hraju při tom csgo, mám pořád 13 GB volných
joudic*
jsou profese, kde 16GB je sotva unosne minimum a kdyz si chrome zere 6gb kvuli par panelu (a cca 1gb vram) a ostatni sluzby a programy a win okolo 2, tak uz si clovek neskrtne... a protoze mam velmi drahe rychle pameti s clk 9, upgrade na 32gb by me stalo jako nova graficka karta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.