Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový monitor

Od: aaha odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Včera jsem si koupil nový monitor který od začátku ukazoval že má problém s rozlišením tak sem ho vypl a zapl. Rozlišení si sedlo samo ovšem zmizeli všechny aplikace z plochy a také z dolního baru na který když najedu tak se u kurzoru objeví načítání. Také mně to nepustí do nastavení prostě počítač nefunguje. Neví někdo co s tím :/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Předpokládám, že ho máte připojený jako druhý monitor, třeba u NTB? Pak je to druhá plocha, která je, zatím, prázdná...

aaha
hodnocení

Ne, mám ho jako hlavní monitor k počítači

hodnocení

0x
Pro začátek bych zkusil restartovat počítač.
aaha
hodnocení

Počítač můžu jen vypnou hlavním tlačítkem protože dolní bar nefunguje
Ani ctrl+alt+del nereaguje? Odtam se dá vpravo dole počítač restartovat
aaha
hodnocení

Také jsme zkoušel. Nabídka se ukáže ale jak kliknu na cokoliv tak se počítač zase vrátí na plochu a nejde nic dělat

olinl
hodnocení

0x

Osobně bych nechal počítač připojený k internetu a na "prasáka" vypnout PC hlavním vypínačem u zdroje/trafa. Win XP, W7 i desítky mi nikdy při tomhle drsném vypnutí nerozhodily systém, naopak se většinou "zotavil". Můžeš i případně odpojit/vyjmout na pár vteřin baterii zálohy B.I.O.Su na základní desce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]