Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace hry

Od: katyh96 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda lze nejak dostat hru do PC kterou mam na dvd , ale nemám na notebooku cd romku? Existuje třeba nějaký program který to dokáže podle cd klíče? Bohužel tato hra nemá možnost zadání kódu do steamu je tu pouze kód na registraci na cdprojekt.cz a cd key.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžeš si třeba za pár korun koupit externí mechaniku. Třeba zde.

ydd
hodnocení

0x
Zkopiruj obsah dvd třeba na flashku a pak to můžeš nainstalovat na ntb. Třeba v knihovně když nemáš žádný pc s cdrom

hodnocení

0x

Teoreticky by šlo stáhnout si necracknutou verzi a místo cracku použít svůj kód, ale není to úplně košer.

Za mě bych asi kontaktovala přímo výrobce hry (řešila jsem jednou něco podobného a hru mi aktivovali ke stáhnutí v jejich launcheru).

Případně si koupit externí mechaniku, ale to mi přijde zbytečné, kvůli jedné hře.

hodnocení

0x
O jakou hru se jedná? Třeba půjde najít někde ke stažení.
Nebo požádejte někoho známého, jestli by vám z instalačního DVD udělal ISO soubor. Kupovat si kvůli jedné hře externí mechaniku mi přijde osobně zbytečné. Leda ji "vyzkoušet" a vrátit, ale to není zrovna poctivé jednání :)

bluefox*
hodnocení

0x

Já bych navrhoval se zeptat se někoho známého jestli jeho počítač nemá CD/DVD mechaniku. Pokud ano tak bych to dvd vložil do toho počítače a na nějaký např. Flash Disk zkopíroval instalační soubor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]