Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit notebook s počítačem

Od: sediva odpovědí: 3 změna:

Popíšu problém. Sekl se mi počítač a to tak, že se nemůžu dostat ani do biosu. Když chci vlézt do biosu, tak mě to pořád po restartu vrací na Win 7 zpátky.
Děje se to proto, že mi nefunguje myš ani klávesnice. Chtěla bych do něj tedy přes kabel vstoupit z notebooku a opravit to - hláška zní, že je problém s myší. Ale nevím, jak a čím to udělat, propojit. Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

2x
Představujete si to jako Hurvínek válku. Pravděpodobně Vám odešla nebo odchazí základová deska. Odpojil bych HDD a přenesl si důležité soubory do notebooku. Zkusil bych vyndat baterii pro BIOS a poté, zkusit USB i PS2 klávesnici a myš . Dříve stačila pouze klávesnice pro BIOS.(přeinstalovaní wondows se asi nevyhnete) Již se mi stalo, že mi na jedné desce přestali postupně fungovat USB až do jejího úplného konce a na druhé mi odcházela integrovaná síťová karta naštěstí zbytek funguje dodneška. Svěřte to raději odborníkovi :)

hodnocení

0x
Pockej...chapu spravne, ze ti nejde pc a ty chces z notasu do biosu v pocitaci? To nejde. A ta hlaska je taky divna. Vyfot to at vime presne co a kde ukazuje.

hodnocení

0x

Řekni výrobce a model notebooku. Některé modely se blbě navádí do BIOSu (Lenovo,HP).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]