Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatně viditelný kurzor jak ve Wordu tak v Excelu

Od: jason® odpovědí: 6 změna:

Zakoupil jsem nový notes a Alza mi tam nainstalovala, mimo OS 10 také Offis 365. Při psaní textového souboru je kurzor tak mizerně viditelný, že ho hledám několik minut, to v případě kdyš edituji text. Tento samý problém mám v Excelu označení rámečku je někdy takřka neviditelné. Copak výrobce sowtvare nepočítá, že jejich dílo budou používat i důchodci? Peníze od nás si vemou, ale jestli to můžeme plnohodnotně používat je nezajímá. Můžete mi prosím nějak poradit. V nastavení jsem zatím zvětšil kurzor v prohlížečích, ale v texťáku to nemohu najít. Za radu a návod v krocích předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

a co v nastavení myši? vybrat typ kurzoru

hodnocení

3x
Ve Windows 10
Start - nastavení - usnadnění přístupu - textový kurzor
Tam si buď můžete nastavit barevné "bambulky" na kurzoru, takže bude lépe vidět, nebo změnit jeoo tloušťku.
Špatně viditelný kurzor jak ve Wordu tak v Excelu
hodnocení

Moc děkuji. Problém vyřešen

hodnocení

1x
Zkuste, jinak se vrátíte zpět... Možnosti - Upřesnit - Obecné - Povolit signalizaci pomocí animace (odškrtnout). Pokud to nebude ono, dejte vědět...
hodnocení

Odpověď pro nonek® Nerozumím zadání. Omlouvám se neumím se tady ještě pohybovat. Napravím to

hodnocení

Odpověď pro 111® Tento kurzor nemám na mysli. Mám na mysli kurzor při psaní textu třeba ve wordu, nebo například tady při psaní této odpovědi. Je to, pro mě moc tenké a šedivé a při editaci napsaného textu ho nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]