Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word do excelu?

Od: ajka5® odpovědí: 4 změna:

Mám množství adres bez ladu a skladu zapsaných ve wordu. Šel by tento seznam převést do excelu? Předpokládám, že by potom bylo možné adresy seředit abecedně a případně ty, které jsou vícenásobně, vyřadit. Nemám o tom ani páru, poradíte? Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

athenaise*
hodnocení

2x

hodnocení

0x

Určitě by to šlo.

Ale tvoje "bez ladu a skladu" zapsaná data ti asi žádný automat nezpracuje. Takže si asi budeš muset pomici Copy+Paste.

Při návrhu tabulky už uvažuj nad tím, jak to budeš chtít řadit. Když budeš mít v jednom políčku "Jméno Příjmení", tak to podle toho příjmení jednoduše neseřadíš (jde to, ale je to už "vyšší dívčí").

hodnocení

0x

Pokud je to bez ladu a skladu, tak to do Excelu nepřevedete. Muselo by to být ve formátu tabulky.

hodnocení

Neodpovídám...DĚKUJI. athenaise...děkuji za návod! ferax i arne1, také děkuji, ač jste mě nepotěšili, myslela jsem, že se to třeba dá nějak ošulit a jak jsem tušila, nejde to. Bude to dost práce. Všem krásný nový týden! ajka5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]