Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout monitor v notebooku, koukám-li na druhý /větší externí/ .í/

Od: babeta® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, používám k mému notebooku větší, externí monitor /špatně vidím/, takže mám v nastavení notebooku přepnuto na externí monitor. Nyní moje otázka: Existuje nějaká možnost, na př.kombinace kláves abych mohl pracovat při poruše alespoň na notebooku? Nechci mít zapnuté oba monitory.Děkuji za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zmrzlik
hodnocení

5x

klávesa WINDOWS + P, tam si pak vybereš kde chceš zobrazit obraz.

hodnocení

díky Zmrzlíkovi a Colombovi, klávesa F4 anebo W+P = stejný výsledek, dávám body.

hodnocení

2x

Taková klávesová zkratka existuje.

Já má na notebooku kombinaci kláves Fn + F4. Na klávese F4 jsou naznačené dva obdélníčky (monitory). Po stisku klávesové zkratky mám na výběr několik kombinací monitorů.

Takže hledej na klávesnici symboly dvou monitorů a vyzkoušej.

(A když napíšeš značku a typ notebooku, tak se třeba ozve někdo, kdo má stejný stroj a bude vědět přesnou kombinaci kláves).

hodnocení

0x
No bezne to funguje tak, ze kdyz odpojis externi tak se ti obraz prepne na interni. Alespon u notasu co znam to neni problem.
normalguy
Proč odpojovat, když může jen přepínat, na dellu mám myslim taky fn +f4, na hp teď nevím, ale taky to dělám přes 2 klávesy.. Izi pizi, stačí jen googlit.
@normalguy
Ctes otazku? O prepnuti pres klavesnici tu bylo receno dost, ale ja reaguju hlavne na tu poruchu. Me totiz prijde, ze se tazatel obava cerne obrazovky a druheho monitoru k.o.
Jestli jsi to pochpil jinak nez ja tak se s tim budes muset srovnat :-P
normalguy
Však ale v tom případě se bavíme o čem? Když bude ko normálně přepne na interní, nebo nastaví na jeden monitor a je to ne?
Jo a klavesove zkratky uz psany byly tak jsem dodal jak to funguje...ono proc si nechavat pripojeny vadny monitor...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]