Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda hraji hry od Alawaru, nikdy žádná nedělala potíže, nyní jsem si koupila hru, starou tak 7 let, která se neukládá a ke konci vypadla úpně. Ptala jsem se na jejich podpoře a odpověd, zjevně dle překladače..byla..kliknout u hry na nastavení, kompatibilita, dát se jako správce..systém windows je tam vyšedivělý 8čka, to je ten můj..ale ta hra stále nejde, je mi to líto, protože grafic.je výborná, jde s tím něco dělat?
dík..
Uveďte o jakou hru se jedná, jinak Vám nejsme schopni poradit. Předpokládám že se ji snažíte rozběhat na Windows 10?
Zkusil jsem nainstalovat na Win 10 x64 a bez jakéhokoliv nastavování kompatibility fungovalo vše, včetně zvuku a v češtině.
Napadá mě tedy, jestli ty vaše Win8 nejsou náhodou 32bitové, případně jestli nemáte nějaký starší instalátor hry, který vyšel ještě před Win8, třeba nějaké původní CD/DVS. Já to stáhl z internetu (zdarma a legálně) a nebyl s ničím problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.