Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet - Připojení k domácí síti

Od: redroker® odpovědí: 8 změna:

Zakoupil jsem 2 ks tabletu IT WORKS TM 702 (Android),snažím se s nimi připojit k dom. wifi,ale když zadám heslo,tablety stále dokola ověřují,ukládají (konkrétně "uloženo zabezp. WPA").Pokud se připojím k volné nezabezp. síti,je to hned. Zkusil jsem rest. modem i wifi, nic.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Mas stejne parametry u toho WPA na tabletu i na AP (routeru, WIFI)?
hodnocení

Co to znamená, kde bych to měl hledat?*zed*

luke237
Nekde v nastavenich site Wi-Fi? Co ja vim, jak to vypada na tom tvem tabletu a na nastavovaci strance tveho Wi-Fi routeru ...
hodnocení

Myslel jsem, že stačí vždy jen znát heslo wifi a nic víc. Wifi mám asi 5 let a cokoli jsem k ní připojil (PC,Notebook),tak stačilo zadat jen heslo.

luke237
Koukal jsem po Internetu a problemy s Wi-Fi nikdo nehlasi. Neco tedy musis delat spatne.
hodnocení

Škoda, zkusím se přeptat v obchodě,třeba jde o soft. problém!

luke237
Poslat jsem odpoved, ale z nejakeho duvodu jsem byl prerazen do skupiny "neduveritelnych prispevovatelu" a muj prispevek ceka na schvaleni. :(
hodnocení

Vyřešeno, v routeru jsem změnil zabezpečení na wpa2 a jede to!*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]