Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme televizi na příjem wifi. Jenomže na televizi nám nejde na youtube spustit vysílaní. Dřive nebyl problém. Zavolal jsem poskytovateli internetu ohledně závady notebook jde přes router wifi v pořádku. Závada s jejich strany není. A řekl mi kabel který je přiveden do bytu zapojit do televize a zakoupit kabel od televize k routru.Televize je vzálená od routru 7m. Vrtání přes zed a problémy atd. Na internetu jsem zjistil že je v prodeji zařízení Powerline adaptér který vyřeší příjem wifi k televizi bez kabelu atd. Je více v prodeji power adapteru. Který by byl vhodný na přenos v mém případě? Jak udělat propojení wifi aby šla televize i notebook? Děkuji.
V televizi jdou programy vysílání bez problému. Akorát zapnutí youtube nejdou spustit uložené videa atd.
Problém hledat u Youtube. Youtube mění časem: interface/rozhraní, kódování, rozlišení ... Programovatelná zařízení, nejznámější je osobní počítač s prohlížečem a jiným SW, mají možnost změnu interface akceptovat (updaty). Případně Youtube odchytnet info o zařízení a vyšle uzpůsobená data. Pokud TV nezná (nemá ve své databázi zařízení a SW), ignoruje TV.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.