Je zbytečné něco takového hledat. Některé mailové programy (klienty) sice umějí na vyžádání poslat "potvrzení o přečtení", ale jednak to neznamená "přečtení", ale jen "z libovolného důvodu otevření", a jednak se to dá zakázat; můj klient nic takového nikdy nepotvrzuje.
Jedinou skutečnou možností je v mailu požádat/poprosit o potvrzení příjmu_mailu/zrušení_objednávky apod.
Vlevo dole zatrhnout Potvrdit přečtení. To jste myslel-a?
mail
Já si nejsem jistá, zda je to postačující - to zatrhnutí Potvrdit přečtení. Jedná se o storno rezervace ubytování. Ubytovatel nijak nepotvrdil, že můj email přečetl a vzal na vědomí stornování rezervace. Díky za Vaši odpověd.
id
A ubytovací zařízení nevlastní telefon? Hned byste věděla na čem jste.
Přesně tak. Místo psaní kdesi na poradnu a čekání bůhvíjak dlouho na odpověď, která stejně v tomto případě nic neřeší, je jeden telefonát otázka řekněme pěti minut a pak máš naprosto jasno co a jak.
E-mail s doručenkou poslat nelze. V poštovních klientech i přímo ve schránce Seznamu (v internetovém prohlížeči) lze požádat o potvrzení, ale protože si uživatelé mohou nastavit zákaz potvrzování, není to spolehlivé. Ale za zkoušku nic nedáte.
Nevím, jak to má seznam na webu, ale v poštovním klientovi bývá zatržítko pro potvrzení o přečtení - to by mělo příjemce vyzvat k potvrzení kliknutím. A pak je ještě potvrzení doručení - tady máte info, že to došlo do schránky(cílový server), ale to neznamená, že ho příjemce vůbec načetl. Zatržítko bývá tam, kde se nastavuje priorita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.