Nejste přihlášen/a.
Mám problém...už nějaký ten čas mi nejdou USB...když připojím něco přež USB tak to počítač najde, napíše že byl nalezen nový hardware a že je připraven k použití, ale když otevřu tento počítakč tak tam není a ani se sám neotevře...mám s tím velké problémy, prosím o pomoc
ne nejde ani jedno USB ... připojím třeba mp3ku a nic...jen to napíše že byl přidán nový hardware...otevřu tento počítač a tam se to neuběví ani po chvíli a samo to nevyskočí jak by mělo...zkoušel sem stáhnout aktualizace , když sem je nainstaloval problém se nezěnil...
A je MP3 přepnuta do mass storage režimu aby jí bylo přiřazeno písmeno disku? Flask disk taky žádný nejde?
jj je...nejde mi to nai na mobilu když je v režimu mobil a ani v režimu pro předávání dat z počítače...nejde ani faťák ... prostě nic...nevíte opravdu někdo jak to opravit?
Ted jen nahodim mozny smer, v zamestnani mohu do USB pripojit jen jednu flash pamet, pripojim, dvakrat to pipne a je tam, kdyz tam pridam pri zapojene prvni jeste jednu, pipne to jednou ale v pruzkumniku uz se neobjevi.
Pokud neni v pc zadna flash, jsou v pruzkumniku k jednotkam prirazena pismena C,D,F,G,H
Volne je jen E na ktere se prvni flash prihlasi.
Neni mozne ze by bylo v XP nejak napevno prirazeno ke kazde jednotce pismeno?
Za predpokladu ze tazatel ma CD(disk) E(cdrom). Neni potom mozne ze se flash chce hlasit jako E a jejikou je toto pismenko uz obsazeno, proste se neprihlasi?
Pipne van PC po pripojeni cehokoli do USB jednou ci dvakrat?
Jestli je ma uvaha spravna, bohuzel nevim kde celo vec napravit, chtelo by to nekoho znalejsiho.
Tento problém - nezobrazenie sa ďalšieho disku - by mohol súvisieť s tým, že nie sú priradené písmená diskom v postupnom poradí - ako aj sám predpokladáš. Zmeniť sa to dá pomerne jednoducho v Ovládací panel / Nástroje na správu / Správa počítača / Správa diskov - klik pravým na disk ktorému chceš zmeniť písmeno - a ďalej z menu vybrať "zmeniť písmeno disku".
Ďalej bude nutné presmerovať niektoré odkazy ktoré predtým ukazovali na pôvodné písmeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.