Nejste přihlášen/a.
Ovladaci panely - Windows Defender - Nastroje - Moznosti - Administrator
Tam pak zrusit zaskrtnuti Pouzit tento program a Ulozit
(Mozna se ty jednotlive kroky budou v ceske verzi jmenovat trochu jinak. Tohle je pouze muj preklad z anglicke verze.)
Proč autor dotazu píše zdlouhvý dotaz? Vyhledávač -> napíší "defender vypnout" (dvě slova) a mám odpověď v prvním řádku vyhledání: blog.buchtic.net/...
to jsem projížděl celé dopoledne, něco aktuálního co by fungovalo prosím? je nějaký nezavirovaný free antivir, jehož instalací se win defender vypne? díky
jo tady: start, settings, ochrana před viry, nastavení, spravovat, vypnout ochranu v reálném čase
PP07 uvádí v diskusi dole: super navod s upravou v registroch ...idealne pre trvale vypnutie. Mne to nezajímá, běžně užívám Ubuntu, jen v případě nutnost Windows 10. A Defender 4.18 je hodnocený delší dobu jako Top Product. av-test.org/... detail av-test.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.