Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní karta - problém

Od: slavo® odpovědí: 10 změna:

Jeden rádce - berger mi poslal starší televizní kartu.

Dal jsem ji do staršího počítače - ten počítač má dva PCI sloty

V prvním ji počítač z nějakých důvodů neviděl - ve správci zařízení bylo vše vpořádku a když jsem ji dal do druhého slotu, tak tam už ji vidí.

Ale při instalaci se mi objeví toto hlášení:

It is strongly recommend that DirectX version has been

updated to 8.1 or later before furthed Setup steps

Ale já mám v počítači DirectX 11 tak tomu nerozumím.

Po odklepnutí tohoto hlášení se mi nabídne instalace TV karty která rychle proběhne.

Ale ve správci zařzení je napsáno, že ovladače nejsou nainstalovány kód chyby 28

A na webu přes správce zařízení obladače taky vyhledat nejdou.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A karta? Typ...? A ovladače přímo u výrobce karty taky nejdou?

doplněno 26.07.20 18:16:

Tady jste zkoušel ovládač stáhnout?

berger*

Jmenovalo se to EasyLite Tv Fm tuner card PCI, na CD i originál ovladače. Řešil to už i tady...

hodnocení

Zatím ne, ale zkusím to a ozvu se jak jsem dopad.

hodnocení

Tak jsem stáhnul ten soubor, ale je to zip a jsou v něm pouze 3 soubory textový soubor, soubor dll - knihovna a soubor .cat

Co ale s tím mám dělat?

hodnocení

Ještě jsem si stáhnul soubor DriverFinderInstall.exe

Tak ten mám spustit?

janh*
Sehnal jsi drivery na Sedmičky...nebo aspoň Visty...?Pokuď ne,tak se ani nesnaž s instalací...je to nějaká stará karta.
hodnocení

Na tom počítači jsou win7 home 64 byte.

janh*
To budeš mít ještě těžký...

hodnocení

0x
Widle ti většinou v logu vypíšou chybí blabbla. Dll a cestu. Když znáš cestu dokážeš tu knihovnu většinou ručně doinstalovat přímo do složky kam patří. Jestli ale ta složka v aktuální verzi win není, tak to nebude kam dopsat a asi to nebude fungovat.

berger*
hodnocení

0x

Možná blbej nápad - na XP ta karta jela. Nešlo by nainstalovat jako druhý systém XP,potom přes ně tu kartu,udělat,co je třeba a vše odinstalovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]