Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojení IP kamer

Od: acer® odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

Potřebuji přenést signál IP kamer z vedlejší garáže bezdrátově.

Tzn nahrávač je v domě a nyní jsem narazil na bezdrátové antény, které by signál dokázali přenést. V druhé budově sídlící

asi 5m od domu by bylo potřeba přenést signál od 2 IP kamer.

Dedukcí jsem zjistil že se jedná o klasické antény v pásmu 5GHz na WIFI.

Myslíte, že by šlo realizovat i dvěma routery?

Děkuji

doplněno 26.07.20 06:54:

Nebo nelze realizovat routery a musí být proti sobě 2x acces point?

Spojení IP kamer
Spojení IP kamer #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mustafa
hodnocení

2x
Nebude jednodusi pouzit powerline? Mam to tak resene a v poho. Jedine co tomu vadilo byla zarivka. Vymena za led to vyresila.
hodnocení

Tak zakoupeno a maká to. Dokonce si myslím, že mezi fázemi, protože mám 380 a na barák jednu fázi a v garázi další, aby nebyla přetížena. A internet na zkoušku chodil. Tak díky za radu.

krles
hodnocení

2x
Staci spolecna faze a nulak. Ty kamery daji tak 4 mega kazda a to stacit bude. Vyzkousite a v nejhorsim vratite a nebo pouzijete na neco jineho.

hodnocení

Koukal jsem a vypada to dobre.Hlavne se to nemusi montovat na stenu. Pokud by to zvladlo ten obraz tak by to bylo super. Podle prenosove rychlosti asi v pohode.
hodnocení

Ted na to cumim jak puk, byl jsem presvedceny, ze to funguje jako wifi prenos, ale to asi jen z casti protoze prevazna cast je pres elektricky proud.
A hlavne pro max rychlost je potreba klasicke novodobe zapojeni elektricke zasuvky. Coz ja mam sice v medi ale dvoukabelove. Jak moc to ovlivni rychlost nevím.

26.07.20 12:32
hodnocení

Dekuji

hodnocení

0x
A jinak k puvodni otazce:
- router by sel pokud by mel moznost rezimu client a videl by puvodni wifi
- to jak ke to nakreslene tak uz jsou 2 apcka, rezim bridge nebo wisp (nebo ap a client)
Moznosti je tedy vic. Ten powerline je treba zkusit, zarucit to nejde. A opravdu to neni jako wifi ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]