Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SMS z internetu zdarma

Od: svatoslav odpovědí: 15 změna:

Zdravím, platím sice za SMSku jen 1,- (díky super operátorovi BLESK), ale i tak mi chybí (postrádám) neplacené funkční stránky pro zasílání SMS zdarma... existují?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

priklad11*
hodnocení

4x

Jistě že existují. U operátora Tmobile. Ovšem nesmíte se vozit v jeho sítí u nějakého virtuála

svatoslav
hodnocení

Můj virtuál BLESK používá síť o2 - i tak vám děkuji za "radu"

hodnocení

0x

Zkuste www.poslatsms.cz

Já to chtěl vyzkoušet než sem napíšu ale jsem teď mimo republiku takže se to se mnou vůbec nebavilo :)

hodnocení

0x

Bohužel již delší dobu nelze SMS z žádných stránek na internetu poslat.

priklad11*

Vždyť to není pravda. Tmobile to nezrušil a jdou dokonce zdarma i MMS. A proto taky kašlu na virtuály. Ani nemají technickou podporu. Tmobil sice omezil čas, ale pořád funguje.

hodnocení

0x

Doplňuji: Omlouvám se, funguje to údajně jen u T-mobilu. :)

" Dříve bylo možné odesílat SMS zprávy přes internet do sítě všech velkých operátorů, v současné době pošlete bezplatnou SMS už pouze do sítě T-Mobile."

skrblik.cz/...

priklad11*

Vodafone je určitě zrušeno, s O2 si nejsem jist přes registrovaný účet. Virtuálové v žádném případě

hodnocení

0x
Mimochodem, co se vám jen zdá že SMS za 1 CZK je něco super. Já ji mám za 0.55 a to říkám že je to zlodějské drahé protože je to víc jak za minutu hovoru
priklad11*

To je. Já u Odorik platím minutu 0,25 Kč minutu hovoru. V síti pochopitelně zdarma.

Já mám 50 sms měsíčně v ceně paušálu, málokdy je vyčerpám.

priklad11*

Je zbytečné se vytahovat. Já třeba paušál ani za nic. Konkurence je veliká a jsou jiné možnosti. Mnohem levnější

svatoslav
hodnocení

Přesně tak, nikdy předražené paušály, 22 let mám jen "kartu", je třeba mít přehled o každé koruně, kterou "dávám" operátorovi...

A která "karta" je levnější? Za paušál platím 50Kč za správu karty a pak paušál pár desetikorun za několik gigabajtů dat. Hovory mám účtované sekundovým tarifem a SMS únosně drahé. O co by byl výhodnější nějaké předplacenka, do které bych musel ládovat stokoruny aby mi ji nezrušili, případně aby mi dali ubohých pár megabajtů dat? Mohl bych sice používat i "předplacenou" kartu na data s tarifem 0.01€ na jeden megabajt, ale v podmínkách EU mi to nepřipadá extra výhodné.

svatoslav
hodnocení

napište mi víc na mail kofra@tiscali.cz

hodnocení

0x

Zkus něco z toho co najde Google. Například

smszdarma.cz

poslatsms.cz

a další.

Něco z toho nějak funguje, jednu SMS jsem si poslal ale blíže zkoumat to nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]