Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi mikrofon, já slyším druhou stranu ale oni mě neslysí

Od: evalaubova odpovědí: 3 změna:

mám lenovo notebook

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jedná se o vestavěný mikrofon nebo externí?
Jako prvni klikněte pravou myší na tlačítko hlasitosti v liště a dejte zařízení pro záznam. Najděte tam mikrofon, zda je vůbec povolený a když ho otevřete, zkontrolujte úrovně a kdyžtak přidejte zesílení. Zpátky v tom hlavním okně je pak u zařízení ukazatel okamžité hlasitosti, takže když budete mluvit nebo do toho drbnete, měl by ten ukazatel ukazovat. Jestli ne, asi bude mikrofon opravdu nefunkční.
U externího ještě navíc může být problém v zapojení, pokud má notebook jen jeden jack konektor, musíte mít rozdvojku na sluchátka a mikrofon, přímo připojený jen mikrofon tam fungovat nebude.

hodnocení

0x
To nám jako oznamujete? Nám toho taky někdy hodně nejde... Vyměnit externí mikrofon... případně nastavit v notebooku.

regine2*
hodnocení

0x

Nejdříve zkuste si nahrát na lapťopu řeč, čímž identifikujete problém. Zda vůbec je dobrý jack-konektor, zda je aktivován mikrofon v systému, nebo problém na síti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]