Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čas spuštení se prodloužil

Od: novak1* odpovědí: 15 změna:

Po aktualizaci 2004 se natáhl čas spuštení . Když zapnu notebook tak po objevení kolonky hesla to trvá 2minuty a 40 sekund. Predtým to trvalo 1 minutu 25 sekund ,čas se zdvojnásobil. Je to dobrý?

Rychlé spuštení jde 1 minutu a 30 sekund teď .Predtým to bylo do 1 minuty.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

no a co, mě se starej NB s W7 spouští 3min a taky se neoštverečkuju.. vyčistil jsi si registry? také se můžeš vrátit k předchozí verzi, ty máš furt nějakej problém..

novak1*
hodnocení

Na starým jsem to neměřil. Teď to sleduji. Jen tak po aktualizaci se ten čas zdvojnásobil.

111®
hodnocení

3x

a proč? když si s tím stejně neporadíš jak to zrychlit...

novak1*
hodnocení

Proto se ptám expertu jak to zrychlit.

111®
hodnocení

2x

stáhni si tohle je to perfektní program.. google.com/...

novak1*
hodnocení

Tomu mám věřit? Odinstaluje mi to neco co nechci. Ve W10 se dá taky nastavit aby se programy které nepožívam dali mimo,do koše. Ale nemám to nastavené.

111®
hodnocení

2x

to není žádný Unistaller, já ti to nevnucuji...dokial nezkusíš nevješ...

regine2*
hodnocení

2x

Podívat se na způsob vypínání. Původně desítky příkazem vypnout jen hybernují (rychlejší start). Možná nyní po update se skutečně vypínají. Na netu plno návodů a popisů: support.microsoft.com/... nebo cistepc.cz/...

novak1*
hodnocení

Počítač se musí vypínat uplne na noc a ne jenom uspat. Mám to nastavené takto.

Čas spuštení se prodloužil
novak1*
hodnocení

Vypínam počítač myší.

regine2*

Předtím jste měl asi zatržené "Zapnúť rýchle spustenie" (což je hybernace). Vyzkoušejte rozdíl.

111®
hodnocení

2x

mimochodem , dávat nepoužívané programy je největší neprofesionální chyba začátečníků. Nepoužívaný program se VŽDY odinstaluje...
Pak se divíš, že ti šnekuje počítač?

novak1*
hodnocení

Teď program nepoužívam ale možná ho nekdy budu používat ,proto ho neodinstaluji.

hodnocení

2x
Co to je za počítač? Ty časy jsou šíleně dlouhé i před. S rychlým spuštěním to na mém 6 let starém notebooku startuje 13 sekund, na tabletu s atomem a 2 GB RAM do třiceti. A to je na tom ten systém tak tak použitelný.
Viděl bych to hlavně na extrémně pomalý disk.
novak1*
hodnocení

Asus notebook. Do 20 sekund by se spustil možná ale jenom kdyby byl počítač uspatý ale vypnutý do 1 minuty bylo kdysi rychlé spuštení. Pomalé do 1minuta 20 s.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]