Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit nějaký lehčí program. Nějaký jsem našel, ale tam se ty jednotlivé části skládaly za sebe a nešlo tam nastavit přechod mezi nimi. Dřív jsem právě používal wind.movie maker.
A proc uz WMM nepouzivas?
Ja ho pouzivam stale i na Win 10. Pokud nechces piratit, tak zdarma nic lepsiho se snadnym a intuitivnim ovladanim asi nesezenes.
JÁ mám movie maker, ale je jakýsi jiný, než ten minule. Dole časovou osu nemám. A přechody taky nejdou.
OpenShot, dostupný zdarma pro řadu platforem, velmi dobře funkčně vybavený.
ke stažení: openshot.org/...
Zkuste ten přechod nastavit tak, že vezmete kraj klipu a přetáhnete myší přes druhý klip. Tak by měla vzniknout tzv. prolínačka. Ztmavovačka vznikne tak, že konec levého klipu vezmete za pravý horní roh a posunete doleva a to stejné uděláte se začátkem následujícího klipu stažením doprava. Roztáhněte si stopu, ať je práce snadnější a není to citlivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.