Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce RJ-45A - RJ-45B

Od: aloisb® odpovědí: 11 změna:

Chtěl jsem připojit kabelem čínský TV BOX, ale nešlo to, protože ti Číňani používají jiný typ zásuvky RJ-45. Napadlo mne, že bych kabel zapojil do HUB a z něho bych ten TV box připojil kablíkem, který by měl na jednom konci český konektor RJ-45 a na druhém ten čínský. Předpokládám, že u nás používáme konektory typu RJ-45A. Ví někdo, jaký typ konektoru používají ti Číňani u TV Box Docooler M9S-PRO 16GB?

výtka
Upozornění od sys maverick 23. 07. 2020 22:14:49
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. Mimochodem kolego proc druhou otazku na stejne tema?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janh*
hodnocení

5x
RJ45 je jen jedennnnnn!
Lišit se může akorát zapojením "drátů",některé volné dráty lze využít k napájení po kabelu...
S různým zapojením kabelu si poradí obyčejný switch,takže nejdříve do switche(routeru) a potom teprve do televize...
hodnocení

Kabel táhnu z routeru ZTE od O2.

hodnocení

3x
Hmm a nenapadlo te, ze by ta cinska kramka mela sitovku odpalenou, ci proste nefunkcni? Ty si myslis, ze patch kabely jsou jine pro CR a Cinu? Nejsou.
hodnocení

Všechno ostatní ale fuguje, Wi-Fi se připojuje, USB čte flešky a hraje filmy. Je možné, že by byl síťový adaptér v háji?

A co ma prosimte i z lajckehp pohledu spolecneho wifi, usb atd s lan? Kazde ma svoje cipy... To je stejny jako kdyz mi reknes u auta s k.o. motorem, ze musi byt ok protoze ostrikovace funguji ;)
Odejit muzou i porty na switchi (a pritom odejde 1,2 z 24 treba), takovy 3COM to delal hodne rad :)

hodnocení

0x

Podívejte zde nebo pokračování tady...

hodnocení

To maverick : Moje první otázka byla na ETHERNET a tato je na konektory RJ-45.

Tohle neberu, resis porad pripojeni te cinske krabicky akorat to pitvas ve dvou tematech ;)
To si muzes jeste zalozit dalsi tema na vadnou desku ne? Chapes snad kam tim smeruji.
hodnocení

Tak prosím to jedno vlákno vymazat, protože už se mi povedlo ten MBOX připojit k síti LAN.

priklad11*
hodnocení

0x

Jaký jiný konektor. Pokud nemáš u té krabičky běžný konektor zásuvku RJ45 tak to není Android box, nebo to co bys chtěl.

priklad11*
hodnocení

0x

Neznám, že by Číňani měli jiný RJ45. Buď jsi koupil nějaký krám, nebo jsi s tím něco prováděl

androidforum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]