Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírování na web

Od: galapetr® odpovědí: 6 změna:
AhojVyrobil jsem v programu CWD křížovku.Pokud ji chci někomu poslat na vyluštění, musím ji nahrát na libovolný veřejně přístupný webserver.Poradí někdo jak to udělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mate dva problémy. Jak dostat z toho programu tu křížovku tj uložení do souboru (třeba obrázek). Ať už je to uloženy jakkoliv pak je druhý problém, jak ten soubor sdílet. Můžete použít služby treba email, Facebook, Dropbox, ulozto.cz apod
Případně ta aplikace muze umět tu křížovku nasdilet, pak je To otázka nalezení tlacitka/funkce.
hodnocení

Křížovku mám uloženou do HTML...

Jde mi o to, jak to dám na web, aby ti, komu to pošlu, mohli luštit.

Můžete poslat/sdilet přímo HTML soubor, nebo v zipu pokud je to více souborů. Příjemce to pak otevře jednoduše v prohlížeči.
Další možnost je nějaký free web Hosting, nebo si rozjet webový server u sebe (apache httpd, tomcat, ngnix, ms iss) a zpřístupnit ten HTML soubor, nastavit sit tak aby web server byl dostupný z internetu
Já jsem jsem používal tuhle službu (před X lety) webzdarma.cz/... Ale budou jich mraky.
hodnocení

Děkuji a šlo by podrobněji popsat, jak tam tu křížovku vložím?

hodnocení

1x
Vložte jako přílohu k mailu. Nic lehčího není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]