Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze přehrát videa z sd karty

Od: lukas126® odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, mám v autě kameru a sd kartu, dnes jsem chtěl kartu vyjmou a stáhnou videa do PC, při vložení karty do pc vše jde, ovšem po rozkliknutí, video nelze přehrát s hláškou buď že soubor není podporován nebo je poškozen. Předem děkuji za rady

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, zkuste přehrávat videa ve VLC Media Playeru (ten je schopen přehrát skoro vše). Zdravím!

hodnocení

Zkusím, díky
kedar76

Dobrý den, jak jste vyřešil problém s přehráváím mím stejný problém? děkuji

strixxik

Kedar76 některé kamery mají například, že můžete přenést záběry zautakmery do mobilu pomocí aplikace, ale záleží co máte za kameru.

olinl
hodnocení

3x

Zjisti v jakém formátu nahrává autokamera-na originálním balení nebo v návodu autokamery by to mělo být napsáno, případně dohledat na internetu. Po zjištění formátu stáhnout z internetu program na přehrávání tohoto formátu. Ještě by šlo zkusit přehrát programem VLC MÉDIA Player videolan.org/...

hodnocení

Díky, vyzkouším

hodnocení

2x

Nevyjímej kartu a připoj kameru rovnou do počítače. Dělám to taky tak. Otevři Tento počítač a tam se ti ukáže uložiště v kameře jako složka v PC. A pak si vyberu co chci kopírovat do PC, nebo spustit.

re4zon
Skvela rada. Pridam podobnou.
Otazka: potrebuju odvezt par pytlu cementu, nalozil jsem ho do auta, ale nemuzu nastartovat.
Odpoved: vysyp cement do kyble, naloz ho a odvez ho tak. Taky to tak delam.
*smich*

re4zon - Na rozdíl od Vašeho nesmyslného blábolu feraxova odpověď smysl má. Nereagujte na něco, o čem nemáte ponětí. *zed*

hodnocení

To mě napadlo, bohužel kameru nelze zapojit do PC

kedar76
hodnocení

0x
Dobrý, kamera je Čína musi byt sale napojena na zdroj jinak nefunguje a VLC přehrávač to neda vyskocila zminovana chyba v úvodu. Děkuji

hodnocení

0x

Některé kamery mají také svůj formát a je třeba nainstalovat příslušný software...Už jsem se s tím setkal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]