Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr WiFi adapteru/karty

Od: nicko odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký by jste my doporučily WiFi adaptér/kartu aby byla stabilní a dalo by se přes ni hrát na PC hry,Vym kabel by byl lepší ale nejde to. WiFi adaptér/karta by mělo vyjít do 600kc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

wifina ti nedá nikdy tok co kabel, ve hře je druh jakým net přijímáš, pak jaké normy router umí, jaký umí tok, jestli je to do stolního nebo NB..atd. málo informací..

otto*
hodnocení

0x
Na tento dotaz nieje možné dať zodpovednú odpoveď.
Na stabilitu vplýva hlavne rušenie a prostredie (byt a nábytok v ňom) a to máme každý iné. Ak uvedené platí, tak nieje možné vedieť, ktorý adaptér bude stabilný. Dá sa to riešiť tak, že si nejaký vyberieš a keď nebudeš spokojný tak vrátiš a objednáš iný... a tak dokola až kým to nebude tak ako si predstavuješ.

nicko
hodnocení

A doporučil by jste my adaptér nebo kartu je to do stolního PC.

hodnocení

0x
Kdysi jsem používal TP-Link TL-WN822N a byl jsem s ním velmi spokojený.
Vyzkoušel jsem více adaptérů a tento byl pro moje účely nejlepší. U mě ale šlo o to, že jsem potřeboval vyřešit příjem slabšího signálu.
nicko
22.07.20 20:54
hodnocení

Děkuju

karel556*
hodnocení

0x

alza.cz/...

po zasunutí do počítače se stačí jen přihlásit do sítě, funguje skvěle přes celý byt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]