Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, mam mobil v reklamaci a dal jsem si SIM kartu do Sony Xperia J. Neumím se připojit k netu ani přes Wi-Fi ani přes mob. data. K Wi-Fi jsem se normálně připojil a mob. data mám taky povolené. Když chci jít na net přes chrome, prohlížeč, Google tak mi to napíše, že nejsem připojený k síti. Nejede ani YouTube, Google play apod. Napadá vás něco?
Dík. Honza
Pokud nebyl telefon dlouho zapnutý, dal bych vyhledat aktualizace, potom bych se přihlásil na svůj E-mailový účet v Google.com a potom teprve najet na vyhledavač Google/Chrome. Jde o to, aby si se na telefonu dostal na svůj Google účet a Google si to staronové zařízení "zapíše do svého seznamu". Možná by stačilo se přihlásit do e-mailu např. Seznamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.