Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupil jsem vhodný kabel?

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Protože se mi seká video na internetové TV připojené přes Wi-FI, chtěl bych televizní přijímač připojit k routeru kabelem, snad to bude lepší. Zakoupil jsem tento kabel :

czc.cz/...

protože jsem nic jiného nenašel*ee* Nemám objednávku zrušit?

Díky za odpověď předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kabel je správný. Pujde s tím propojit TV a router.
Je otázka co je příčinou sekajiciho obrazu. WiFi tím může být i nemusí, každopádně kabel stojí par korun, tak to stojí za zkoušku. Plus jeden UTP kabel se doma vždy hodi.

hodnocení

2x

Ano kabel je správný, ale také když sem měl poprvé připojenou TV přes router taky se mi sekal obraz, nakonec jsem zavolal poskytovateli a zjistil že mám starý model routeru tak mi ho jen vyměni za nový a od té doby pohoda

hodnocení

2x
Ano, tímto kabelem je vhodné televizi propojit. Wifi připojení je občas v tomto případě nestabilní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]