Ano využil jsem to pro Windows 10 a MS Office a sem spokojen na maximum. Lepší než si kupovat Windows za 3-4000 Kč nebo Office pro jednotlivce za téměř 2000 Kč nebo pro rodiny za 3000 Kč
Ale jsou tam nabídky i samotných OS, nejen KB...a když "potřebuji" pro někoho jen OS Win? Proto se ptám, jak je to s licencemi...neptám se, zda Office nebo Libre...
viktornovotny
@nonek používám Windows 10 a MS Office aktivované klíčem na keysworlds půl roku a žádný problém vše funguje jak má.
Neznám tuhle službu, ale předpokládám že preprodavaji licence na sw. Není to z mé hlavy, necetl jsem licenční podmínky... Sw s tou licenci bude běžet ok ale i tak to bude odporovat licenčním podmínkám. Pro domácí použití asi ok, ale ve firmě bych to nepouzil. Podrobnosti:
uz mam spoustu klicu na win z bazose nebo aukra za stovku nebo trochu vic a leta neni problem, jen to clovek nesmi nechat pulroku ladem, ale co nejdriv aktivovat, ale co je mi po stokorune, kdyz to lezi ladem, koupim novej
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.