Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím to je?

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Chci vyřešit jednu záhadu, která se mi stala na Badoo. Oslovil jsem tam osobu, která mi odepsala též a označila "vzájemnou sympatii" ale hned večer tato osoba nebyla k nalezení na Badoo. Až do dnešního rána, když jsem ji hledal, tak jsem ji našel ale už bez možnosti označení "Líbí se mi" - srdce, to bylo vypnuté a nebylo tam nic. Ani záznam ze včerejší konverzace tam nebyl. Napsal jsem ji proto znova a opět konverzace zmizela po čase. Napsal jsem proto znovu a už nechal stránku Badoo zapnutou. Je to docela záhada, nemyslíte? Nikdy mi u nikoho konverzace jen tak nezmizela, slečna mě neblokla ani nic ale najednou se to vypařilo. Napadá Vás někoho, čím by to mohlo být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Prosímvás, někdo někam klikl a cosi se stalo a teď o tom budeme všichni přemýšlet? Nebylo by lepší žít reálný život a balit baby venku? Čím dřív na to přijdete, tím líp pro vás. Takové to seznamování, když člověk neví, jestli je na druhé straně vnadná blondýna nebo nudící sedůchodce, je fakt cosi.*zmateny*

hodnocení

1x

Najdi si skutečnou ženskou a kašli na virtuální, nebo imaginární nesmysly.Čteme stále dokola, jak takoví jako ty, přišli pak o velké peníze. To už je potom ale pozdě.

hodnocení

Tak samozřejmě, že si najdu "skutečnou" ženskou, o to nemějte obavu ale tohle fejk nebyl. Proč mě hned házíte do jednoho pytle s ostatními? Já bych prachy nedal do nějaký seznamky nikdy, to radši už pozvu sousedku na večeři:)) :D Ale je to zvláštní jen.

belpir
hodnocení

1x

Nevím přesně jak vypadala vaše konverzace s danou "osobou", ale je možné, že jste si psal s botem (programem, který zvládá základní komunikaci) a který se tváří jako věrohodná slečínka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]