Nejste přihlášen/a.
prosim poradte v notebooku jsem presunul slozky a po vypnuti a zapnuti se mi ukazalo NTLDR nenalezen prosim restartujte.prosim poradte
No - nezbude ti, než nastartovat (nabootovat) z CD nebo flash a složky vrátit - přesunul (vymazal) jsi i složku Windows... Taky by pomohla reinstalace...
To Praivo: Ano - ale přesto ´sázím´ 99:1 na nevhodný zásah uživatele...
BTW - nepomůže mu jen zkopírovat "ntldr" (budou chybět i jiné soubory) - lepší by měl udělat ten přesun z5...
doplněno 03.12.12 17:02:To Majlkix: Máš někde nějaké bootovatelné CD (klidně Linux) a nebo možnost něco stáhnout a vypálit?
doplněno 03.12.12 17:17:OK - někdy je varianta ´kamarád´ nejjednodušší formou opravy...
pcporadenstvi.cz/...
ovsem.net/...
Jestli nemáš instalační CD, tak mi napiš verzi Windows, program ti pošlu a jen ho zkopíruješ do |Windows|i386| (zpětné lomítko sem dát nemůžu, smazalo by se). Kdybys neměl jak to zkopírovat, napiš, popíšu ti další postup.
doplněno 03.12.12 16:21:Nemusel vymazat Windows, ten soubor se údajně čas od času může sám ztratit, jsou toho plná fóra.
Pokud chybí pouze soubor NTLDR,tak ten se nachází v rootu sytémového oddílu,dá se celkem snadno zkopírovat za pomoci nějaké live distribuce Linuxu (Windows).Na toto tema je spousta řešení. google.cz/...
Můžeš též vyjmout disk a zkopírovat soubor v jiném PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.