Zdravím, dnes jsem zapnul svůj w10 PC. Zastavil se na načítání Windows. Vím že se to dá opravit různými cestami ale pro mě funguje ta přes safe mode (nouzový režim). Problém je že když nouzový režim spustim, monitor napíše out of range a je to jediný monitor který mám (chyba je v rozlišení).
RESTARToval si resetovacím tlačítkem PC? V případě že ano a nepomohlo to, zkus vytáhnout záložní baterii B.I.O.S.u na cca minutu, mohlo by to pomoc. Desítky jsou poměrně blbovzdorné a většinou stačí restart PC.
Zkoušel jsem. Když zapnu počítač je tam automatická oprava zkusil asi vše až na tovární reset(tomu se v nejlepším případě vyhnu) .našel hodně návodů jak se z toho dostat, v jednom se používal příkazový řádek a kopírování souboru že složky regback, problém asi bude v tom že v mém případě v té složce nic není, v komentářích pod návodem si na to stěžovalo vícero lidí ale bez odpovědi autora nebo jiné pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.