Ahoj! Prosím, dá se někde ve Windows 10 nastavit, aby se po nějakém čase přepla obrazovka na přihlášení? Jako když zmáčkněte Win+L. Heso na PC nemám, chtěl bych to používat jako "spořič", kvůli tomu velkému času tam V nastavení toto není, tak nějak složotěji? Přes registry třeba? Řešil už toto někdo? Díky.
Na WinXP si vzpomínám, že pokud se systém hodil po určitém nastaveném čase do hibernace nebo režimu spánku či úspory, muselo se zadávat přihlašovací heslo (bylo to otravné do přenastavení delšího času "samovypnutí"), takže by to mělo jít i na desítkách.
wasiliewski
Ano, ale nechci ani režim spánku, ani vypnutí displeje a kdoví co tam ještě vše je... Jen bych chtěl po určitém čase přepnout na obrazovku přihlášení. Nastavení jsem prolezl několikrát ale nic takového jsem nenašel. Funguje pouze stisknutí Win+L. Po nějakém z posledních updatů přibyla funkce pro odhlášení když se vzdálí spárované zařízení atd. Ale prosté zadání čásu pro odhlášení tam není. Ani na webu jsem nic nenašel, asi takovou kravinu ještě nikdo neřešil :D
@joudic BT si bere nějaké 4% energie. Jestli je u tvého přístroje tato hodnota pro kapacitu akumulátoru zatěžující, měl bys přemýšlet nad změnou značky telefonu
Ahoj, Win+L se používá pro změnu uživatele. Použít tuto obrazovku jako šetřič (spořič) je kra*wina ... nebo tě možná nechápeme, nebo jsi to blbě popsal?! Mohl bysis taky zkrátit čas na šetřič obrazovky. Pokud bys chtěl klávesovou zkratkou zapínat šetřič obrazovky hned, koukni třeba sem: chip.cz/...nebo pc-help.cnews.cz/... nebo provětrej faldy stejdovi Googlovi
No... Win + L je hlavně pro rychlé zamknutí (L jako Lock), když třeba uživatel opouští pracoviště.
Pro přepnutí uživatele se častěji používá Ctrl + Alt + Del a kliknout na "přepnout uživatele". Případně Alt + F4 a v roletce vybrat přepnutí uživatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.