Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hackování pc

Od: tendruhej odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, jak by se z jednoho počítače dal hacknout druhý, mám 2 notebooky a rád bych to na tom starším vyzkoušel.

Taky by mě zajímalo, jak ten kód musí fungovat (na co se zaměřuje ... ip adresa, ...) a jak se spouští a v čem?

Děkuji.

ps. Je to jen informativní, následující (od září) rok budu mít programovaní (vím, že to nebude asi to samé :) ).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady nebo tady si něco vyber.

anon65534
hodnocení

2x

Záleží kolik toho chceš udělat sám, většinou vždycky potřebuješ nějaký vstupní bod (donutit uživatele aby spustil tvůj program, najít program který uživatel používá a v něm najít chybu).

Jestli ti nevadí si dělat svoje vlastní """zadní vrátka""" tak se nauč pracovat se sockety kteréhokoliv jazyka (někde to jde snáz než jnde ale všude to jde) (třeba přes luasocket jde udělat přes UDP nejprimitivnější skript co by se dal považovat za zadní vrátka v 5ti řádcích)

hodnocení

2x
Pro takovéto hraní doporučuji Kali Linux. Ne to live distribuce linuxu. Je tam spoustu užitečných aplikaci, třeba na na bourání se do WiFi (třeba wep zabezpeceni lze s tím prolomit celkem snadno máte li štěstí na vhodnou WiFi kartu).
cs.m.wikipedia.org/...
Nebo online kurz...
udemy.com/...
Nebo YouTube + ethical hacking

hodnocení

0x

Kdyby jsi měl k tomu nějaký vztah, tak by ses tu takhle neptal... Někteří už začínají v 6-7 třídě základní školy. Programování mají dneska na střední škole snad všude a stejně dobře programovat umí jen nějaká desetina promile... Tak si nedělej nějaké iluze... Pokud chceš něco dobře dělat, tak se tomu musíš plně věnovat a to nevím zda je to tady otázkama na poradně... (tím jsem tu nechtěl nikoho podcenit!). Vidím to tak na fóra z dané oblasti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]