Potřebuji pomoct s jednou chybou s mým počítačem.Dnes mi počítač napsal že služba Windows 10 se blíží ke konci a že bych měl aktualizovat svůj počítač. Aktualizoval jsem to asi 4 hodiny a potom jsem to omylem vypnul. Chtěl jsem počítač zapnout znovu a znovu to aktualizovat ale napsalo mi to že se ruší změny provedené v tomto počítači. Čekal jsem pár minut ale nic se nedělo.Chci se teda zeptat jestli někdo nemá nějaké řešení na můj problém a jestli by mi to nenapsal tak aby to pochopil každý protože se v počítačích nevyznám.
Přerušil jste aktualizaci, musíte počkat až se to vrátí do původního stavu. Dalším násilným vypnutím tomu rozhodně nepomůžete. Nechte to přes noc a uvidíte.
vaclav*
Mám taky takový problém 2 týdny mi to hlásí stejnou chybu a mám to pořád zaple a pořád dokola. Mám pouze noodbuk tak 2roky. Poraďte co mám udělat, aby zase fungoval. Děkuji za odpověď a pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.