Nejste přihlášen/a.
ahoj mam pc zakladni deska asus 5pk cpu intel quad 9550 gpu geforce gt730 2gb zdroj evolveo 550w 8gb ram ddr2 800mhz mam otazku koupil jsem nový chladic na cpu ale ale on bezi porad na 100 procent nevíte čím to muze bejt mam speedfan program kde se da vetrak cpu regulovat je tam ze bezi na 100 kdyz uberu tak se vetracek spomaluje ale bojim se abych cpu neupekl nevite co s tim? diky
70C nevadí, když nestoupne a nebude to tak pořád.
Vybírej větrák podle otáček třeba na tme.eu a udělej si vlastní. Bude tichej a uchladí. Některý ty asusy moc dobře neregulují větráky.
Měl jsem P5KVM nebo tak nějak v mATX s775 a taky jsem řešil podobné věci. Akorát jsem nepožadoval výkon, takže jsem udělal vše pasiv tehdy.
zdravím . jaké chlazení na cpu jste koupil? Potom bych se podíval do správce úloh ,který proces mi vytěžuje cpu. V BIOSu bych před tím nastavil Silent.Pokud jste CPU netaktoval tak bych se tou volbou nebál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.