Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní deska MSI B250M PRO-VD a Asus GTX1050TI-O4G nebo GeForce GTX1650

Od: gorockk* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám základní kartu MSI B250M PRO-VD a momentálně v ní mám GTX 1050 2GB a chci upradovat na Asus CERBERUS-GTX1050TI-O4G. (link) graficke-karty.heurek...t/... nebo GeForce GTX 1650 GamingPro OC, 4GB GDDR6. czc.cz/... Nevím co vybrat. Vím že 1050Ti tam půjde určitě ,ale o 1650 nic nevím. Cena/výkon bude asi lepší ,ale jde mi třeba o to ,že 1050Ti má GDDR5 a 1650 GDDR6. Vadí to něčemu? Budu rád za každej feedback a radu. :) Btw. vím že procesor a ramky to budou brzdit ,ale mám čanci koupit grafiky za pár korun tak chci vědet co se vyplatí. :D

Jinak zbytek sestavy:

Intel Pentium G4560 3,5GHz

MSI GeForce GTX 1050 2GB

8GB Ram 2133mz

Základní karta MSI B250M PRO-VD

SSD 960 GB

Budu moc rád za feedback. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gorockk*
hodnocení

Ještě jsem zapomněl ,že mám 350W zdroj... Utáhne to vůbec? Nebo taky bude tato ramka kompatibilní s touto základkou? Já vím jsem náročnej. :D

gorockk*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]