Nejste přihlášen/a.
Rád bych se zeptal jak je možné kombinovat v Adobe Premiere fotky a video. Každý z nich má různé požadavky na General nastavení celého projektu. Dále pak jestli je možné vkládat fotografie v různém rozlišení, nebo je povinnost vždy volit 800 x 600 pix. Díky
Můžeš vkládat foto i video. Fotky můžeš buď oříznout již předem na požadovaný rozměr nebo použít nastavení z Premiery (zoom, crop..)
jak mám tedy nastavit New project - Custom settings - General pro tuto kombinaci. Provedl jsem viz grafika.cz/... fotky ok, ale video se mi trošku roztahovalo
Frame jsem nastavil dle videa a fotky upravil, vše bylo v pořádku, ale vyskytl se jiný problém. Video má rozlišení 720x576 pix (po importu do Premiery). a když podle této velikosti upravím fotky, pak je hrozná kvalita. Kameru mám Full HD, video z ní ukládám do PC v mpg.
Fotky upravuju v irfan view: Obrázek_změnit velikost. Z původního rozlišení 2048 x 1536 na 30%-ní velikost (např.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.