Dobrý den, mám notebook Lenovo IdeaPad s145. Když jsem ho ráno zapl, vyskočila na mě tato obrazovka: screencast.com/... po restartu se systém načte normálně. Poradíte mi prosím, jak tento problém vyřešit? Předem děkuji za odpovědi.
V jakém stavu je systém, máte tam svoje programy, soubory a nastavení? Vypadá to že se vám tam spouští systém v továrním nastavení. Co jste s tím vyváděl? Ukázalo se to jen jednou, nebo víckrát?
lenovonb
Dobrý den,
mám tam Officy, AVG Antivirus, CCleaner, Chrome, Firefox. nedávno jsem aktualizoval na W10 ver 2004. Dělal jsem jen obnovení systému, nic víc nic míň. ukázalo se to jen 2x. po restartu vše naběhne jak má. Co mám dělat, aby se to neopakovalo? Předem děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.