Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit kroucený XLR kabel za rozumné peníze?

Od: xlr odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

sháním kroucený XLR kabel, nemusí být moc dlouhý a může to být i jen samotný kabel, konektory si na něj dám klidně sám. Máte nějaký tip, kde ho sehnat?

Našel jsem třeba toto, kabel by byl skvělý, ale ta cena je fakt šílená...

janzaudio.com/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janh*
hodnocení

2x
muziker.cz/...
Nakroutíš si ho, ve vařící vodě, sám.
xlr
hodnocení

Dobrý den,

děkuji, rovných kabelů mám doma desítky, jak přesně se postupuje při kroucení? Mám jej namotat na nějakou tyč a následně vložit do vařící vody? Na jak dlouho? O tom jsem nikdy neslyšel a nepodařilo se mi najít ani žádný návod...

Děkuji

xlr
hodnocení

Dobrý den,

tak už jsem to našel. Já to pořád hledal jako twisted, ale ono se to označuje jako coiled. (je to i logické, twisted by byli dva kabely zakroucené do sebe...) Jen zde používají horký vzduch, to bude asi i lepší než voda, vyzkouším to podle videa.

Kdyby někdo také potřeboval, tak třeba zde je návod:

Děkuji za nasměrování!

berger*
hodnocení

0x

Dobře vy dva! Toto by mě nenapadlo a přitom to je fajne. Dík za inspiraci,budu kroutit. *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]