Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Messenger jen s Facebookem?

Od: louisa1® odpovědí: 4 změna:

Nemám žádné sociální sítě a nyní bych si potřebovala nainstalovat kvůli příbuzné Messenger. Jde to nyní jen nainstalovat s Facebookem? Nainstalovat Facebook a potom Messenger a prosím krátký "polopatický" návod. Děkuji.

*klik*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

4x
potrebujete fb login, ale appku fb ne ani fb pouzivat

destik*
hodnocení

3x
Před nějakou dobou jsem si založil účet na Messnegeru a stihl jsem to celkem těsně před tím, než to spojili s FB. Teď musíte mít FB účet pro založení Messnegeru. Myslím, že aplikaci FB si instalovat nemusíte.
P. S. Messneger bez FB mi trochu blbne, nemůžu psát lidem, kteří mě nemají v kontaktech, nevidím aktivní stav a nějaké další bugy...

xlr
hodnocení

2x

Pokud vím, tak by mělo stačit nainstalovat pouze aplikaci Messanger, tu spustit a zaregistrovat se v ní. Propojení s FB myslím není nutné. A instalovat FB aplikaci nemusíte určitě, sám ji v mobilu nemám.

play.google.com/...

Není pravda. Sice nějakou dobu šlo provozovat pouze messenger bez FB účtu, ale už to zase nejde (asi půl roku)...respektivě nejde to logicky u nových účtů, tvoje messenger přihlášení je zatím nedotčeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]