Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit poptávku brigády na FB bez jména?

Od: viona odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
chtěla bych si na Facebook vložit do některých skupin týkajících se brigád poptávku brigády, ale nechci aby tam bylo vidět mé jméno, že jsem to já.
Jde to nějak udělat?
Nechci aby každý kdo mě zná věděl jakou brigádu sháním, chci trošku soukromí.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejde. Jedině si můžete udělat další profil, přidat se do skupin a dát si poptávku. Samozřejmě ale i počítat s tím, že Vás s novým a prázdným profilem nemusí správce schválit.

doplněno 30.06.20 10:41:

Na Fb nahoře na liště máte přepínač účtů, je to jedno kliknutí na další profil. Stránku si také můžete přidat do skupin newsfeed.cz/...

viona
hodnocení

Dobrý den,
ano takto by to možná šlo, jen bych případnou odpověď neviděla, protože jako hlavní FB mám svůj profil, musela bych se pořád přihlašovat.
Ještě mě napadlo, když mám na FB svou stránku, nejde to nějak reagovat přes ní?
viona
hodnocení

To je také dobrý nápad, přepínat si ty účty na FB.
Ale to jde jen na PC l, ale na telefonu to nejde přepínat?
Děkuji

hodnocení

2x

Ano, to je na PC. Pokud máte víc profilů, na PC se zobrazuje přepínač účtů na liště vedle upozornění( zvonečku). Na mobilu to půjde určitě taky, zkuste kouknout třeba sem svetandroida.cz/...

viona
hodnocení

Dobrý nápad, podívám se na to a zkusím to.
Děkuji mockrát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]