Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laserová tiskárna s levným tiskem 30-40 tisíc

Od: mirazb2® odpovědí: 3 změna:

Poradíte laserovku s levným tiskem cca do 30-40 tisíc včetně DPH (multifunkce, barevná s průběžným skenováním, formát A4 - případně i A3 pokud by se to vešlo do ceny, Ethernet, Wifi). Nějak se nemůžu zorientovat v nabídce. Moc se v tom nevyznám, ale přijde mi, že všechno do 25 tisíc je strašně drahé na tisk, když spočítám náklady na barvy, tak jsem snad všude cca na 4-5 korunách na barevnou stránku při 5% pokrytí. Ale moc se v tom nevyznám.A těžko zjišťuji skutečné tiskové náklady a objektivní recenze. Toner chci kupovat po dobu záruky originál (mám zkušenosti s použitím neoriginálu a odmítnutí záruky). Máte nějaké konkrétní doporučení? Minimum je tisk A4 (formát A3 výhodou) ale priorita je levně tisknout. Tedy raději levně tisknout na menší formát- Onsite servis u zákazníka je výhodou. Předem děkuji za tip.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Podívejte na službu u nás, nevím, odkud jste, využíváme asi čtrnáctým rokem..
doplněno 27.06.20 17:10: lejka.cz/...

hodnocení

0x

Objektivní recenze - hledej v časopisu Chip, jednou za čas udělají porovnávací tabulku takových zařízení.

Po stránce nákladů na tisk se u laseru moc nízko nedostaneš, nejlevnější provoz mívají tiskárny Kyocera. Nejlevnější provoz mívají ovšem stojanové stroje, které jsou trochu mimo tvou cenovou kategorii.

Ale doporučím něco jiného - tankový inkoust. Tohle:

epson.cz/...

by mělo splnit veškeré požadavky, které jsi uvedl. Předpokládám, že náklady budou obdobné domácím typům, ta co mám doma má náklady do 10 hal na stránku - tedy naprosto zanedbatelné.

hodnocení

Raději bych laser. Co třeba tohle Xerox DocuCentre SC2020? multifunkcni-zarizeni.heu/...
Na první pohled se mi jeví velmi dostupné. A tonery k tomu barvné za 800,- včetně DPH na 3000 stránek a černá na 900 stránek za 900. Co na to říkáte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]