Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém se spuštěním grafické karty AMD VAPOR - X R9 270X na základní desce zn. Pegatron Corporation 2AB5. Roztočí se oba ventilátory ale na obrazovce se objeví no signal. Oba 6-pin zapojeny, zdroj 550W. Děkuji za každou radu
Není na desce (nebo v procesoru) integrovaná grafika? Jestli ano, tak PCIEx může být vypnutý.
Zkuste resetovat BIOS. Nebo zapojte kabel do intgr. grafiky a použijte ji pro konfiguraci grafické karty v BIOSu.
Intergrovaná grafika je. PCIEx je zaplý. Zkoušel jsem ten postup co píšete přes inter. grafiku ale bohužel se neobjeví.
Zkuste ještě resetovat ten BIOS. Některé desky od HP mají prapodivný BIOS, různě provázané volby, že někdy není kolizní nastavení na první pohled vidět. Tohle jsou problémové desky pro upgrade, jsou to desky na zakázku.
Máte možnost vyzkoušet grafiku v jiném PC?
Grafika je funkční, zkoušel jsem ji v jiném PC. Nevím jak resetovat BIOS. Opravdu ten BIOS od HP stojí za ...
Našel jsem diskuzi, která vás asi nepotěší: forums.tomshardware.com/...
Nicméně ten reset BIOSu ještě můžeme zkusit. Pokud to nenajdte někde v BIOSu, lze resetovat i "ručně"jumperem na desce, nebo vyndáním CMOS baterie na 2 minuty (při odpojeném napájením ze sítě).
zdroj: support.hp.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.